Sunday, June 19, 2011

random vi

1. badan aku panas. tapi bukan demam, flu or apa.
2. hari-hari aku makan ayam. watdehell??
3. lately, mood aku tidak berapa okay.
4. sakit hati aku bila dengar ayat tu keluar dari mulut 'tuuut'. sebab aku bukan macam tu. -.-'
5. aku mau pergi jauh-jauh secepat yang mungkin.
6. i need my pendengar setia here. always with me, listen to my curhat. please?
7. jealousy over the person who got something what i want. btw, our hobby is same!
8. eksaited dengan alam perkerjaan. boring study.
9. i want a lot of $$$. muahaha. *gelak jahat*
10. perasaan nervous always bekejar-kejar dalam jiwa ni.
11. never let papa know. -.-'
12. lama lagi jumpa my kambing. adui.
13. aku rasa macam mau curly rambut.
14. sebenarnya aku nda sabar mau raya, sebab mau pakai baju kuninggg. :D
15. tahun ne 4 pasang baju raya! nda kamu eksaited mau raya kalau macam tu? wewe.
16. aku join GA n contest, nda pandai bertuah. sebal gue.
17. aku benci kalau c muk muk tu busybody sama aku. please dehh.
18. listening to kpop song, danger - f(x). macam di korea aku rasa. muahaha.
19. aku semakin kuat tidur. pfft.
20. aku semakin malas. 
21. aku selalu buat benda tidak/kurang berfaedah. apa kejadah.
22. aku apply SPAi. jealous sebab banyak member quit pra-u. aku pun mau.
23. benci sama orang yang hipokrit.
24. cepat mau marah.
25. follower(s) aku tidak bergerakkk.
26. sakit hati bila kena tembirang si kawan. ngok.
27. geram tengok my nephew.
28. rindu my another son fruit(s) in perak. muahaha.
29. my laki tidak lama lagi mau LI, aku yang nebes. kahkah.
30. bencinya sama orang yang tinggi diri, bagi rendah ego mu tu dang.
31. itu pun mau mentioned di pesbuk, bagitau satu dunia. hampeh. 
32. addicted dengan warna yellow. entah mengapa.
33. aku takut mau stpm.
34. mau tinggi macam paris hilton. bisa ngak?
35. texting teruss, i love him.
36. countdown birthday my kambing. mau bagi apa ah? >____<
37. lamanya aku tidak main bubble talk sama cik sayang.
38. aku macam mau tarik rambut someone ohh.
39. aku selalu pakai garnier whitening srcub kepunyaan kak long. :p
40. table test aku terbengkalai. xda mood sudah mau sambung. 
41. i hate copycat. masih berkeliaran lagi ok. hai stalker!
42. aku rasa aku kuat makan sekarang. walaweyhh.
43. sesuatu yang menggembirakan adalah makan. :D
44. nafsu serakah mau makan burger membuak-buak. 
45. say hello to nafsu yang mau beli itu ini. welcome to da club!
46. suka tengok Romance Town on KBS world. i love sungeum  n geonu.
47. lama aku tidak beli baju-baju an
48. setiap malam call sama kambing. bahagia aku. love you anje!
49. masih lagi ka inda?
50. belum lagi ada aku jumpa bestie(s) yang lain even dorang cuti. wtfish?

okeh, cukup 50. babai.


1 comment:

Daygku Nurhayatii said...

im curious to know #11. tell me.