Monday, June 13, 2011

Saya join Blog Review by Qyrn Dishdush


Nampak title pun korang dah tahu saya join Blog Review kan? Fyi, i've been tagged by Dayg Is Thumb, dekat shouxbox ada jugak penganjur inform dekat i. So, saya pun tergerak hati gatal tangan nak tekan button dekat lappy ni. I pun join lah, ehh sape tak nak kan. Lagipun senang je syarat-syarat dia. Klik banner kalau nak join ye. Meh join ramai-ramai!

Opss, takda masa nak cakapcakap lagi. Dapur dah memanggil nak saya masak. Bye bye. oh lupa, now i'm tagging sape-sape yang baca entry ni. Sorry tak cakap banyak. Adiossss!

No comments: