Saturday, July 02, 2011

panjang berjela-jela entry aku ni.

bila buka blog aku......

1. mula-mula tengok header. tak lawa pun.

2. baca semua yang ada dekat sidebar, espeseli about The Boss of my blog.

3. then scroll down. liar bijik mata hitam dia tengok blog aku.

4. dia nampak entry panjang gile-gile, mengarut memanjang pula tu.

5. scroll slowly, dia tengok gambar je, bukan baca pun.

6. tengok my follower(s), banyak atau tidak. dia tak tekan butang follow. yee tahu, dia tak minat blog pink pink kite ni.

7. then, dia buka shoutbox, tapi tak tinggal jejak langsung. just buka je.

8. dengan kejam nye dia tekan butang X kaler merah kat atas tu.

yes, aku tetap berterima kasih daun keladi sebab jenguk blog aku. :)

No comments: