Friday, July 15, 2011

Saye suke online shopping!




DAYANG join giveaway ni yee!
More info, click here.


cakap online shopping je aku memang suka tahap gaban punya suka. sebab aku rasa online shopping memang best gua cakap sama lu. better than beli sendiri dekat butik-butik yang berkenaan, dimana kita tak perlu merempuh panas hujan ribut atau membuang masa melangkah kaki ke butik tersebut. 

kau duduk rumah goyang kaki dengan segala-galanya bergoyang pun boleh ngap banyak shawl, dress ke, handbag ke. ^_____^ pehhh, ayat aku menggalakkan pembuangan fulus betul lah kan. kalau kata jimat masa, sumpah jimat. berbaloi baloi baloi!

bagi aku benda paling best, bila dah selesai shopping mopping tu, then nak tunggu barang sampai pula kan. maka perasaan eksaited gile dah tak dapat dibendung lagi dah. menghitung hari gitu, macam nak kahwin pun ada. bila barang dah sampai, automaticly akan fikir apa lagi nak beli lepas nih. muahaha. sebab tu lah aku asyik asyik online shopping!! -____-

and now aku tak sabar tunggu giveaway bertuah aku nak sampai!! bila lah tuah aku akan datang eh? yee, harap-harap aku dapat GA ne! insyaallah. ok lets us cuci mata tengok hadiah dari sponsor! 


Shawls & Inners by butikpinkku

Kaen Pasang by Butik MyRania


Baby apparel & Cosmetics by LovelyOne Shop

Tudung Denim by Mazniza Othman's Shop

Lens dan Handbag by Bifa's Collection

Lovely Clutch by Islamio Paradise

MAC Cosmetics by Styleholic Chick


Pin Comel by Kitty Shawl

Accessories by Midfashion Shop

Accessories by NURWIYAH COLLECTION

best kan? superb kan? aku nak!!!

now, i'm tagging ;

ii) Ayue
iii) mms

I'M DONE!

6 comments:

mmz said...

thnks dayang! :D

Kitty Perry said...

yay darling :) terujanya Kitty baca post ni. online shopping mmg best kan. everything was there. Kitty harap u akan dapat those GA. good luck darling :)

DAYANG. said...

@mmz
welcome yunk!

@kitty perry
makseh byak2 yee kitty. :)

butikpinkku@gmail.com said...

thanks again tau join.. GA close 15hb nih.. 17hb Ogos, 6 pg fara announce winner kt blog taw..

ps: sila2 lah tempek banner butikpinkku taw~ muaxx~ XOXO..

fiQ'Ra said...

http://fiqracake.blogspot.com/2011/09/contest-im-proud-to-be-muslimah.html

fiQ'Ra said...

http://fiqracake.blogspot.com/2011/09/contest-im-proud-to-be-muslimah.html