Thursday, July 28, 2011

terharu sampai pengsan. *ye, yang ni aku tipu.

Bangun tidur petang tadi lantas aku online dengan rambut yang serabai dan muka legend seiras Shark. rasa pening tengok screen lappy. berfikir sejenak. adakah aku minum minuman beralcohol before tidur tadi? atau terrrlama tidur? -__- okay lupa kan.

aku buka pesbuk buat apa yang patut, then bukak blog yang semalaman aku tak buka. ohyeah \m/ follower(s) aku mengalami pola meningkat secara mendadak. dan tercari-cari punca segala faktor peningkatan yang tak perlu nak di hebohkan. btw, thanks to new follower(s). >___<

blogwalking sana sini, tergerak hati buka blog my twin. baca entry dia yang gediks bla bla bla then tak sengaja nampak nota kaki pasal sis sharifahzakiah buat review blog kite. dengan pantas sepantas kuda aku menjenguk belog sis sharifahzakiah. oh semput sentap den. terharu okeh. **pengsan

a little bit rasa best bila muka dayg kena tempek dalam belog yang superb ni. mula-mula kenal dari blog then bergerak ke facebook. she's so so friendly gua cakap sama lu. nasib i ada blog, kalau tak takkan kenal dengan sis yang comel nih. :') you ada? takda kan?

# read more, click HERE

tak jelas sila klik gambar di atas supaya besar gedabak. and nak baca banyak lagi, sila lah pergi dengan tangan mata sendiri ke laman sesawang wanita cantik ni.

feel free visit her blog and jangan lupa follow, mana lah tahu blog korang bertuah masyuuuk blog akak santek ne kan. ye, rezeki jangan di tolakk. ;p


p/s : sis! thanks sebab review blog Dayg(s). 

2 comments:

sharifahzakiah said...

hahaha biase aje laa dear. dye pulak buat entry mmblushingkan org. ehhh ? ade ke word tu. haha :D btw, happy blogging ;) blog korang mmg ptut di review sbb comel sgt. hihi :)

DAYANG. said...

bagi ade je laahh. hehe. hajat di hati mmg nak bg sis blushing2. xpe r, cantek tu kan 1 anugerahh. :)