Sunday, September 04, 2011

Aidilfitri saya - Part 2



Berbaju kurung kelabu pada hari raya ketiga. Masa ni beraya with family, went to area Sabah. Mostly my cuzz banyak dekat situ, my mum side lah. My dad side mostly Sarawakian yee. A little bit Brunei-an jugaks. Tapi, saya tiga-tiga sekali. Wewee. 


Sorry gambar tak gojes, camera henfon memang tak boleh blah arr. Hikhik.

Gambar atas tu, yang muka sama tu. I thought tak payah nak bagitau you all lah dia tu siapa kan? Mula-mula dia pakai baju kurung lain, tapi bila nampak saya pakai baju ni. Dia pun ter-gedik-gedik tukar baju nak sama.

Act raya ketiga, saya plan beraya with my friend, tapi disebabkan family bawa beraya raya ketiga. So, raya kedua awal-awal lagi saya and the gang dah beraya sampai ke malam. Oh yeah \m/  But i didn't took any pictures on raya kedua. Sebab mata saya agak merah dihentam oleh contact lens yang tidak beradab. Muahaha. So, hilang mood saya nak ber-camwhore. Hehehe.

Bytheway, background blog saya dah tukar. Nampak sangat classic and simple. I love classic. And last, semua gambar muka sepesen. Perasan tak? Lantak lah.
Okayy Assalamualaikum. Bai. =)

No comments: