Friday, October 28, 2011

Blogger Challenges | 10 Days 10 Pictures.



HELLO BLOGGERS!

Day 1 : Your Facebook profile photo.
Day 2 :  A photo of yourself a year ago.
Day 3 : A photo of someone you love
Day 4 : A photo that makes you happy
Day 5 :  A photo of you making funny face
Day 6 :  A photo of a former crush.
Day 7 : A photo of you and your bestfriends
Day 8 : Your most recent photo of you
Day 9 : A photo that you have taken
Day 10 : A photo that makes you laugh


Hello! Nampak title dah tahu saya join Blogger Challenges kan? #Title besar gedabak takkan tak nampak jugak. :P Fyi, first time bagi saya as blogger yang tak berapa nak tegar ni join benda-alah- like-budak-tadika-isi-tempat-kosong-ni. 

Tak pernah lagi join sebab kena update day-by-day. Kadang-kadang once a week. I am not a blogger yang hari-hari buka blog tau. GA or contest sangat biasa bagi saya, tapi tak tahu lah kenapa-tuahnya-tak-nampak-lagi! KAHKAH. #Sila ketawa

This challenges macam best je sebab senyum tak perlu kata apa-apa. Lagipun only 10 days, tak lama macam 30 hari. Kan kan kan? Jom join! Saya join this challenges yee, today will be the Day 1. :)

Happy enyoing your challenges!
Assalamualaikum, Bai.

3 comments:

DAYG ♥ said...

anduuuuuuuuuuuuuuuuu. lambat. :PPP

online hari-hari okehhh!

eira eixora said...

i da ter'join' yg 30days punye challenge tu. so tk dpt nk join yg ni =)

♥ MRS ZACKS ♥ said...

online hari-hari laa syg :)