Wednesday, October 26, 2011

I love to be loved. :)



Awal-awal saya nak cakap, title takda kaitan. :P

Hello? Ada orang tak? Saya ada lagik kan? Hehehe. Kata nak study, focus itu, focus ini. Revision sana, revision sini. Tapi? Habok pun tak dak. Online jugak kan. Ye, iman saya memang tak kuat. Nafsu serakah memang tak boleh blaahhh arr. Kihkih.

Okay ni kes jealous. Al maklum lah, saya baru je buka blog hari ni. Buka blog, then godek-godek blog kembar saya, DaygIsThumb. #dah lama tak jenguk. Lepas tu kan kan, terkejut beruk i. Banyak gile entry baru, kau gila apa adik?? Idea banyakkkk tuuuuu. :P Jealous tau, sebab tu kakak update blog hari ni. Weee. :)

Semalam masa on call sempat lagi dia tanya macam ni, ‘’nda update blog kah?’’ Siap suruh delete blog kalau tak update. Hello how dare youu? Yes, i know saya sangat busy kat rumah sampai blog tak update. Wuwuwu. Sedih tau. Btw, Sorry your GA belum buat lagi, takda masa. :P



Walaupun esok paper tak habis lagi, semangat nak online tak hilang okay. Hihihi. Hari ni Economics. Sokay, dah lega. Lega sikit je, belum lega banyak. :D Sebab esok BM1 and PA1. So malam ni kena bersengkang mata STUDY baca Perlembagaan segala, entah.

Even main bulat-bulat je, memang sayang kalau jawab tak betul. Tapi kalau dah betul-betul tak tau pun, tembak je laa. Kehkeh. Wish  me luck peeps! Last paper esok ye.
Okay Hooreyy Hooreyy!!

 -___- Ohhh, belum hooreyy lagi sayang. Your forever hooreyy will be on 14th Dec 2011. Last paper for your STPM. Yeahh \m/

Thats all for today. Assalamualaikum, Bai.
#Puas hati sebab dah update. :P

And last but not least, i've got my owl necklace. Wee. :)

6 comments:

✿Sara Mayy✿ said...

i pun baru nk beli. hehe. :pp gud luck dayg. stdy leklok okay ;)

DAYG ♥ said...

~alala kesian de looo. :PP

owl necklace sy punya yg besar okayyyy!!!

natashaborhan said...

ehh , necklace awak yg blah kanan tuu sama mcm kite punya laa :] sebijik XD

DAYANG. said...

sara mayy, slamat mbeli. ngehehe. :)

DAYANG. said...

dayg, hahaha. pay me first laaa. :D

nat, wahhhh! ada jdohh. :D

eira eixora said...

singgah kembali. nice blog. owner of this blog pun nice..=)