Tuesday, November 01, 2011

Fifi's Wedding Ceremony.



Last weekend i was attended my cuzz's wedding ceremony at Lawas Garden. Tak tahu nak pakai baju kurung apa, so saya ngap baju raya je. Hihihi. Pelamin sangat pink okay. Sweet je i tengok. Hehehe Yela, my favourite colour kan. Mesti ohsem! Sangat comel tau, like pengantin. 

Around 10 am i was there. Sokayy, tapi agak lewat bagi saya as keluarga pengantin. Tak sedap rasa hati kalau wakil lambat datang majlis kan kan kan? 

Muka ayah saya jugak serius bila nampak anak dia datang lambat. Hahaha My parents awal lagi dah datang majlis okay. Your daughters tacap tebal gileee lah papa. Eh bukan, jammed depan rumah lah! Ngehngeh :P 



Sorry, saya tak upload banyak masuk dekat blog, ini je yang saya mampu. Memandangkan line ciput je, hijauuuu je kaler broadband nih. So, sikit saja laaahhh. :P


With owl necklace, kemain gedik nak pakai. Eksaited le tuwww. :P





Ok, nak balik rumah dah. 
#Ayah with my nephew dekat belakang tuwww. ^___^
Btw, Congrats to my cuzz! Semoga berbahagia with your husband dear! May Allah Bless Youu. :)

2 comments:

ザイダツアズニ said...

cantekkk la adek manesss ney hehehee
suka tengok dye pakai shawl

| NURUASHIA | said...

ehem3..awek berbaju kuning ni comey..ajar sys pakai shawl like u dear.. boley?? wink2 :)