Tuesday, December 13, 2011

5 Blog Pilihanku 2011

Assalamualaikum & hai !


 Cepaat join, jam 5 petang 13 Disember 2011 segmen dah tutupp! Klik saja banner tuu :)

5 Blog Pilihanku 2011


Okay semua blog di atas sangat best. Termasuk blog twin saya jugak! Yang no. 3 tuu. Selalu bukak blog dia kalau rindu. (okay sedih) HAHAHA. Yang lain pulak, semua fashionista di mata saya! Terjah lah kalau berani. :D

Tata titi tutu :)

12 comments:

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

Tak sempat saya nak join.. :( kalau tak boleh letak nama blog akak kat sini. sob sob.....

btw, thx sis dayang sbb letak saya dkt no.2 yg awesome tu

Selendang Merah said...

wah..bagus2..:D

deen azmee said...

as-salam..

salam ziarah rakan blogger..

jom baca 5 blog pilihan saya..

http://deenazmee.blogspot.com/2011/12/5-blog-pilihan-ku-2011.html

!-CintaSibungaTembam-! said...

salam perkenalan sy dri segmen abg ben
rupa byk blog yg best
jom singgah

http://comelamiera.blogspot.com/2011/12/5-blog-pilihanku-2011.html

DAYANG. said...

Aimie Diyanna (I'Me Dianna), same2. akak memang superb la :)

DAYANG. said...

Selendang Merah, memang baguih ponnn. :P

DAYANG. said...

deen azmee, dah visit dah. wah, sume pun best okayy. :)

Lulu Caldina said...

Semua blog memang ada keistimewaannya, lebih-lebih lagi bila ada pembaca seperti kamu.. :) HARUS BACA

DAYANG. said...

!-CintaSibungaTembam-!, sume bestt!!!!

Ajeyy Rawk said...

Assalamualaikum, saya datang ziarah dari segmen Blog abg Ben .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

Ajeyy Rawk

DAYANG. said...

Ajeyy Rawk, okayy, no prob. :)

DAYANG. said...

Lulu Caldina, yeap, kerna kamu ada, saya pun ada. hihihihih.