Friday, December 16, 2011

Jarang-jarang.

Sekarang ni memang nampak selalu je saya update blog kan. Hari demi hari ada entry baru, demi hari demi ada entry baru. Almaklumlah, saya kan tanam anggur je sekarang. :P Lepas ni dah jarang kut nak update blog, sebab broadband saya ni ada masalah. Especialy bila dekat rumah. #Sebenarnya dekat luar i tak pernah try lagi pon. Hehehe Internet slow je tau, tak boleh buat apa-apa daa. Mid night ada laju sikit, tak banyak. I thought celcom ada masalah ke apa. Rupa-rupanya....

“ Yr Broadband usage is reaching the allocated 5GB/mth. Pls purchase additional volume or reduce your usage to avoid having yr speeds managed “

Patut pun slow gila. -___- kadang-kadang memang tak boleh nak connect, ada line atau tak, tak yah cakap arr, memang takda punyeee. Dahsyat kan? Kan kan kan. Kau hado? Non hadooo.

Huh apewww pownnn tak boleyyyhhhh. So, dengan ini saya akan cuti ber-tweet, ber-blog and ber-online yg lain-lain. Tapi facebook tak, sebab saya boleh online via phone cikai saya tuuuu. :P Pape hal boleh contact saya dekat facebook k? So sorry jika tak terbalas comment(s) darling-darling saya. Aww ^____^

Much of Love, DAYANG.
Assalamualaikum, Bai :)

6 comments:

♛ Dea Arematt ♛ said...

samala.. tp nktk alu tukar mxis... celcom mala poblem disconnect,... huhu

Jay said...

adoiyai..nang kesian mek dgar..hehe.sikpa..fb aktif gik..hehe..kmk dah add kitak tapi mayb kitak sik aprrove..hahaha...anyway semoga allah merahmati ktk.:)

DAYANG. said...

♛ Dea Arematt ♛ , yalah tek. salu ilak dsconnect. mk pun sik mok pkei clcom gik, knek prgress mok psg wifi. :)

DAYANG. said...

Jay, hahaha okayy la thankss. hihi. saya xtau mana satu ko ohh, sy xkenal sbb tu x apprve. ngeh2. :P

Jay said...

kmk guna nama JAY AKINARI..hehehe...

Cik Syue said...

pakai maxis ok kot! hehe. happy holiday dyg santekssss!