Wednesday, December 21, 2011

Love and sweet fight.




Today is 21st Dec right?

Sebenarnya saya lupa hari ni my monthsary even saya tido lambat semalam, siap call sebelum tido pun tak kata apa-apa. -___-' Nampak tak betapa kuanghajoonya saya lupa monthsary sendiri. Hmm sila cepuk saya laju-laju.

Bangun pagi tadi senyum je bila baca text ''Happy monthsary dear! bla bla bla''. Thanks sayang. Hihihi Walaupun saya hampir semput baca text awak yg panjang ber-page-page tu. :P

We've been 1 year 8 months, baru lagi kan. Nampak orang lain dah bertahun-tahun, saya cemburu. Saya pun nak jugak. Ngehehe. I wish cinta saya berkekalan sampai bila-bila. Amin. :)

I LOVE YOU MD FIRDAUS, you're mine forever and ever. ^___^
Assalamualaikum, Bai.

13 comments:

nuruashia ♥ said...

hope happy forever ye dear =)

SAXOBEAT said...

love u more Dayangku Nuraini
:)

SAXOBEAT said...

i love u more my dear hihihi
:)

DAYANG. said...

nuruashia ♥, thanks thanksss!

DAYANG. said...

SAXOBEAT, hehehe :)

Jay said...

insyallah...bnyakkan berdoa semoga dia adalah pasangan dayang..Jay mendoakan semoga perhubungan dayang dengan Md Firdaus akan kekal bahagia selamanya..amiinn..:)

nabila azmi said...

hehe...annivesary kite same...harp2..kekal forever la for both of us=)=)=)...

DAYANG. said...

Jay, thanks. amin :)

DAYANG. said...

nabila azmi, jyeahhh. wish u forever jugak yangg :)

naf. said...

wahhh happy monthsary:) smoga bekelkalan:)

DAYANG. said...

naf., tengssss :)

myroo said...

Semoga bahagiaaaa :)

DAYANG. said...

myroo, thanksss banyak2. :)