Monday, December 05, 2011

Tutorial Animation Pic :)

Eh eh, ingat saya buat tuto ek? Mana ada pon, saja je. Kesian korang kan penat-penat je klik entry saya ni. Selalu tak hengen nak jengooookkk pon. Kesiannyeeeeewww kiteeeewww. T.T

Tetibe meng-gedik nak letak title macam hampeh je saya-bajet-pro-buat-tuto-untuk-korang-yang-memang-pro-dah-kan. Hikhik. #penyusunan bahasa yg hangkang di situuu ye. Tak la, saya tak pandai nak buat tuto. Hehehe. Ok la, from your dashboard lagi dah nampak entry saya ada gambar comels liplap liplap tu kan.

Almaklum lah, adik saya ada buat tuto dekat blog dia and kebetulan senang gila vavi. Why not? saya terai buat arr. Kan kan kan?

Jeng jeng jeng. Ini hasilnyeeee.


Lepas ni, entry saya tak habis-habis dengan animation pic. HAHAHA.

Assalamualaikum, Bai :)