Tuesday, January 24, 2012

Contest Back To Black : Cover Ur Modesty

Assalamualaikum. Hai hai saya datang nak join contest Kak Maera and Kak Ardini ni. Hehehe Nampak cam best jeh. Alaa macam ‘lagi best wo o hoo’ tuuu. :P Memang best poonnn! Thanks sebab buat contest gambar black only. ^_______^



1) Create and post one entry entitle "Contest Back To Black : Cover Ur Modesty"

2) Attach the contest banner, and link it to this entry.

3) Attach one picture of you, WEARING A MUSLIMAH ATTIRE IN BLACK ONLY. meaning, cover ur aurah ;)
4) Describe WHAT DID YOU WEAR and FROM WHERE YOU BOUGHT THE ATTIRE.

5) Copy paste this link into your entry and make it hyperlink.

6) Dont forget to like fan page ARDINI HUMAIRA and mine, KHUMAERA ISMAIL

7) After all done, copy paste your entry link into this entry comment.

Okay, everything is done!!! Then my picture iiiiiiiiisssssssssss. TARAAAAAAA *drumroll*



Ok, I am wearing a black jubah. I thought it was a nice jubah even super duper simple. Hihihi Bukan saya yang beli jubah ni, actually aunty saya yang bagi. Just bought at Makkah masa aunty saya mengerjakan haji (Alhamdulillah). #Tq so much aunty, ada manfaat jugak jubah hitam ni tahu. Let say saya menang, kita bagi-bagi ye aunty!! ^______^

To covered my head, I am wearing inner neck and black shawl. I decided to pekena inner neck to covered my neck sebab that shawl terlalu nipis lah dear, so kena pakai inner neck jugak. Hehehe

The last but not least, so sorry sebab ada corak kaler silver dekat jubah tu. Not only black kan? But black and white. Nanti kalau tak menang dah tahu sebab apa. T_____T Tapi macamana sekali pun saya harap saya menang tau. Amin. :)

Doakan saya kawan-kawan. ^____^

8 comments:

FiHa said...

cantek sesangat !

MéuzAngelo™ XXIII said...

lawa! :)

Qyrn Dishdush said...

cantikkk (:

Adiey Badish said...

Tomey nyer ckambang :-P

DAYANG. said...

MéuzAngelo™ XXIII , hehe tq. :)

DAYANG. said...

Adiey Badish, kambang anje tuuu. hehehe

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

sweetnya dia. =) lawa la jubah tu.byk corak mcm baju kurung.hehe~ tunggu resultnye this week ye dear.

Diera Tekikushika said...

hai ! dtg melawat kawan2 yg join contest ni. slm perkenalan. gu luck !! jom g blog saya pulak =)