Sunday, January 01, 2012

Hello hello 2012.


Entry pertama saya untuk tahun baru jyeahh. Ada sape-sape jealous tak? Hahaha. Saya tahu saya dah lambat nak update blog about new year. Dekat homepage fesbuk dah berlambak wish new year, tapi saya takde. Sumpah satu pun takde. Muahaha. Malas tak saya? :P

Yesterday, I spend time with my boy, on the last day for 2011 tuuu. Super duper awesome day! Dengan mataharinya yang panas, keretanya yang sesak, orang-orang yang banyak. Hampir semput saya nak bernafas awak, Huih syukur sekarang masih hidup dengan jayanya. Kwang kwang. Ada baiknya saya tangkap gambar dalam kereta saja kan? :P

I love you for a thousand years syg :)

I can't believe it's 2012. a year has gone by already, time goes by so fast so cherish the moment when you can cause' it won't last forever.

HAPPY NEW YEAR!

2 comments:

nabila azmi said...

selamat tahun baru awk=)..have a good day=)

Jay said...

Hepi new year dayang..Semoga Allah s.w.t memberkati perjalanan hidup Dayang,family dan orang2 tersayang sepanjang tahun 2012..insyallah amiin..