Wednesday, January 11, 2012

Mega Giveaway 2012 Belog Nemomimosh

Click here nak join!

Once again saya join GA Belog Nemomimosh. Yippeee! Eksaited macam apa jeh. Hahaha Ye la, GA hari tu kita tak bertuah lah. Sob sob. T.T #Sedih 

Harap sangat saya dipilih sebagai lucky girl (cehh). Hope so dapat hadiah yang comel lagi cantek tu. Nak no. 1 atau no. 5 atau no. 9. Hahaha Yeeee, amin! Kalau boleh semua saya nak, muahahaha Tamak tak saya? :P Even saya tengok banyak sangat gegirl join this GA, nak jugak nak jugak. Tuah orang siapa yang tahu kaaannnn? Hihihi ^_____^

Okay now nak tag Farah, Dzuletz, Mieyra. Enjoy this GA! :)

I'M DONE DEAR!