Saturday, January 28, 2012

Random, bff.

Entry ni sebenarnye nak letak gambar jeh, tapi nak jugak tulis sikit-sikit sebab hari ni bukan Wordless Wednesday mahupun Spontenous Thursday. Kan kan? Lagipun, sekarang ni tuan blog lack of idea nak update blog lah awak. Almaklum lah, dah lama tak buka buku, cuti panjang lettuww. :D

Oleh itu, saya-terpaksa-mengarut-buat-entry-sampai-boleh-buat-korang-pening-baca-hasil-karut-an-saya. Hihihi ^_____^



## SORRY FOR ALL BLOGGIE, SAYA SANGAT JARANG BLOGWALKING SEKARANG NI. Internet saya sangat lembab mengalahkan siput vavi. Pity me. T_____T  Saya tak dapat nak balas jejak, tak dapat nak comment entry yang kaw kaw, tak mampu nak follow sape-sape yang best, tak tercapai hajat nak usha blog-blog superb dan yang sewaktu dengannya. 

Segala kesulitan amat dikesali. Maaf dipohon dari hujung kaki ke hujung rambut. Internet dah okay nanti saya terjah habis-habisan blog korang tau! Pisssshhhyoooo  

5 comments:

♥ Cik Zack's ♥ said...

dah lama x tgk dyg update. hehe sabar ye. intenet mmg sllu mguji ksabaran -.-

hazanis said...

ptt la dayang lama menyepi..
btw cantik picha tu..:)

Jay said...

hehehe..faham macam mana perasaan bila internet slow..rase geram je..:)

DAYANG. said...

♥ Cik Zack's ♥, hehehe memang pooonn :)

DAYANG. said...

hazanis, hehehe gambar curik dkat fb kwan tu tauuuu. :P