Friday, February 17, 2012

Facebook make me grrrrrr! -___-




Sorry picture terlampau comel, tuan blog lupa nak resize. Hikhik Klik gambar kalau nak tengok lebih jelas. Kalau nak je, taknak takyah. :P 

Perhatikan yang ada merah-merah tu. Tengak masa and jumlah yang like. Dah nampak? Ade ke patot (tak patot, tak patot) jumlah like boleh berkurang? Melainkan orang tu unlike balik status kite lah en. Perubahan yang agak drastik pula tuuu. Tak logic.

Ehem ehem. Kite bukan nak menge-show yang status kite tu banyak orang nak like ke ape ke. Bukan. Ni sebagai bukti betapa annoyingnya facebook sekarang. Suka sangat menguji tahap kesabaran facebook user(s), ke saya je yang kena macam ni? Muahaha. #evillaugh Cis.

Bukan itu je, ada lagi. Dekat notification someone post on your wall, sekali tengok takdak. Refresh banyak kali takdak jugak. I thought that post has been deleted by the user. Tup tup tengok balik, dah ada dah. And I was like 'Aihhhhhhh'. -____- Facebook memang suka main-main ke apa ni eh?


Lepas tu, wall post macam chipsmore. Kejap ada kejap takde. Tu yang buat kite hangen satu badan. Memang annoying lah ok. Nak reply comment pun tak dapattttt. Hampeh. Tersangat lah annoying! Tsk tsk T_____T

Ok, chill dayanggggg. Assalamualaikum. Babai. :)

10 comments:

♥ Cik Zack's ♥ said...

haaa klo yg wallpost tu sllu kena. haihhhh geram je ase. kdg2 fb ni jd gila kot. hahaha

DAYANG. said...

♥ Cik Zack's ♥ , sabo je lah. ahahaha

nuruashia said...

fesbuk mmg dah bingai..

DAYANG. said...

nuruashia, tu lah. mencikkkkkk!

Azreen Shafila Abdullah said...

fb mmg camtu T.T sabo je la y mampu :)

DAYANG. said...

Tsk tsk. sakit hati di buatnyee.

zuk zuhaiza said...

facebook memang. suke buat prank. ehee

DAYANG. said...

zuk zuhaiza, hehehe ha ah, suke sgt lettuww. hihihi

naf. said...

sy sllu kna mcm ni juga. skli tgk2,tba2 ad balik haihh

DAYANG. said...

naf.- tu lah. betul2 bikin haihhhh oh kannn :P