Monday, February 20, 2012

Happy Birthday Twinnies! ^____^


Awal lagi azam nak up entry memang ada, tapi tapi tapi terlepas pandang la pulak. And as usual the 'kejap-kejap' menguasai diri. Well saya yang tak berapa nak hot ni terlalu sibuk dengan facebook. Even facebook agak kuanghajo sekarang ni, saya tetap gagah nak buka. Facebook saya agak meriah hari tu. Eh 'hari tu' bila? Buat yg tak tahu dan sesiapa yang tak nak tahu sila chow awai awai, kot kot i buat korang muntah darah bila baca ni.

19 Februari hari tu kannnnn, birthday saya weh. Alooo banyak bebeno manusia bermata dua wish happy birthday. Agak semput saya nak reply post diorang cakap tengkiu. Eh budi bahasa kan penting. Hikhik  terharu sebenarnya. Ewah. 

A big thanks to facebook sebab bagi reminder dekat home facebook kawan-kawan kite. Teheeee. Thanks for the wish ya teman-teman. ^____^ Takdak reminder, takdak jugak lah wish yang aku dapat. #BukanSenang nak ingat birthday beribu-beribu orang tahu. :')




Sekarang ni dah 20 tahun. Mak aih tak terasa dah kepala dua anak mama ni. Dah tahu umur mesti lah matang gitu kannn. Perangai peliks/buruks/gediks kena buang jauh-jauh, then perangai comels/cantiks kebabom kena simpan leklok, jeruk sampai tua. Hikhik baru ada life orang bilang. 

Lepas tu, azam yang tak sampai-sampai lagi kena capai sampai dapat. InsyaAllah :')

Lepas tu, a million thanks to my beloved parents sebab terlalu elok dan tersangat lah elok menjaga dan mendidik saya dari dulu sampai sekarang. Tidak terhingga nilainya. Terima kasih banyak-banyak. I LOVE YOU BOTH :)

Lepas tu, nak dengar cakap mak ayah. Nak sangat jadi anak yang berguna, balas jasa mak ayah, jaga diorang. Tak baik durhaka tahu. Tak cium bau syurga nanti. ^____^ 

Lepas tu, nak jadi manusia paling berjaya. Haa kau hado?

Lepas tu, nak jadi isteri yang taat pada suami. Ewah gatai!

Lepas tu, semua saya nakkkkkkkkkkkk! 

Tercapai lah segala impian saya, harap-harap mimpi jadi kenyataan. Tapi, kalau ada impian tapi takdak usaha, tak jadi bai. So, go go chayooooo DAYANG!

Mintak maaf jika ada salah dan silap yee. Much Love! Assalamualaikum, Bai :)

3 comments:

zuk zuhaiza said...

sweetnye ade twinn. eheeh

naf. said...

happy belated birhtdayy.ehhe telambat pula wish dlm blog.hikhik

semoga sukses sukses selalu :DD

LaNun CoMey said...

happy birthday kak dayangs . haha