Thursday, February 16, 2012

Twitter / Home


Mood ber-blogging sebenarnya dah kureng, hanya sisa-sisa yang tinggal. Sebab kite terrrr-addicted dengan tweet tweet! Hikhik. Nak blogging pun rasa macam eh kejap lagi lah, kejap lagi lah. Sampai sekarang pun memang kejap kejap jugak. The word 'kejap-kejap' change to 'lama-lama'. Muahaha. 

Sekarang ni, buka lappy je mesti bukak twitter. Pantang tak bukak twitter. Ok dah addict sangat lettuwww! Masa boring aku dihabiskan dengan twitter. Masa lapang aku diluangkan dengan twitter. Segalanya twitter. Semua. Bak kata Ganier, 'Cik abang pun perasan'. Hehehe 

Secara tak langsung Facebook dah mula di-anak-tiri-kan. Aku sengaja tak nak layan kau. Kau kadang-kadang buat hal. Aku jadi rimas sampai teragak-agak nak jumpa kau. Tapi itu bukan untuk selamanya, tapi hanya sementara. ^____^ 

I'm pretty sure takkan abaikan blog, and always blogwalking! Thats my job. :)

So, twitter please be nice to me yah. Yes, I love tweet-ing so much :D Follow my tweet here! Happy tweet-ing yahhh!

Till then, Assalamualaikum handsomes and pretties. :)



10 comments:

♥ Cik Zack's ♥ said...

mengapa sy tdk addict dgn tweet ye. alahaiii bosan jgk fb jer. huhuhu

naf. said...

done follow:)

nuruashia said...

wawhh skrng sume org duk tweet jee kn...

nabila azmi said...

happy coming birthday twins..dri twins jugak..hehe=)

DAYANG. said...

♥ Cik Zack's ♥, ce try bukak salu. bleh terrrrr-addict tau. :)

DAYANG. said...

naf. , trima ksih daun keladi :)

DAYANG. said...

ye kak nuru :)

DAYANG. said...

nabila azmi, thanksssss diorr :)

S H I T E Q said...

fb memang salu buat hal. fed up. bek g tweet2 kan. ngeh3

DAYANG. said...

S H I T E Q, yesssss :)