Friday, February 03, 2012

Welcome February!



Sepatutnya nak ucap welcome sebelum atau baru saja bulan Febuari. Tapi saya 3rd February baru nak ucap welcome. Apa nak jadi daa. Oleh sebab bulan Febuari ni saya yang punya (ceh perasan), saya nak ucap bila-bila pun boleh. Ada ku kesah? Ape? Nak lempang? Silakan.

Ehem ehem, bulan ini umur saya akan meningkat. Dari 12 ke 13 tahun. :P Takpe, umur sekadar angka, (ok nak sedapkan hati). Biarpun rasa macam tak percaya, but my life must go on. Ewah. I was like, ''Eh pejam celik pejam celik dah 20 tahun dah''. Rupanya dah lama saya hidup. Ayat macam ape jehh. :P

On 19th of February 1992, it's my bornday. Last year celebrated with my beloved pakwe, kebetulan hari tu dia free. Siapa tak nak kann. ^______^ This year tak tahu lagi. Free lagi ke tak eh? Kahkah. Maybe with my beloved family sebab kebetulan 19hb hari Ahad. :D

Okay, lets pray for me supaya dapat present(s) macam dekat bawah ni!

Taraaaaaaaaaaaaaaaa!
*drumroll*









So so sweet kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnn! ^_______^

Much love, Assalamualaikum.

12 comments:

♥ Cik Zack's ♥ said...

aduhhh comel bngatttttt :D mnt hello kitty ke ? huhuhu :)

dee anaa said...

Hello Kitty (^_^) comellah !
kak dayang , Hello Kitty malaysia akan datang >,< mybe its for u lahh :D jgn lupa tgk dekat astro CERIA !

Mimieesyeerro said...

wah3, minat gile kat hellokitty ke yunk ? hehe . btw, comel bcause they're PINK ^^ . hehe :D

DAYANG. said...

♥ Cik Zack's ♥, minat sangattt, comelll!

DAYANG. said...

dee anaa , kalau d ceria xbesttt. :P

DAYANG. said...

Mimieesyeerro, yes of kosssss darlingg!

nabila azmi said...

my beday tomorow la lalink..hihi..=)

DAYANG. said...

nabila azmi, wahhh. happy birthdayy! awal siot. takpe2. i am the first. hehehe same with my fren bfdayyy. ^_____^

S H I T E Q said...

minat hello kitty ka? samaaaa :D

DAYANG. said...

S H I T E Q , yess eee comel kannnnn? :DD

Adila Saidi said...

hard fan hello kitty ke?
comel je (:

DAYANG. said...

Adila Saidi , yes, somel sgt2 kann. :)