Thursday, February 02, 2012

Woohoo, laju sampai pengsan nak kejar!

Hooray hooray! Mulai sekarang saya dah boleh online dengan megahnya. Internet dah laju lah. Tenet saya dah okay dah weyyhhh. Happy tahu. Rasa macam nak nangis (over pula dia). :')

Malam tadi baru ambil modem dekat office TM. Malam-malam pun office hours tauu. Hehehe Nampak tak bertapa gagahnya saya nak cepat-cepat dapat modem ni? Kihkih. Takmau tunggu esok! ^_____^

DULU asyik monyok jeee. -____-

SEKARANG asyik senyum jeeee ^____^

Ingat semalam nak update blog nak habak pasal ni, alaa blogger mana tak suka internet dah laju kan. Hehehe Biarpun sebelum ni internet dekat rumah menguji kesabaran saya, syukur alhamdulillah dia dah ok dah. (rasa macam nak lompat-lompat je tahu).

Lepas ni dah boleh bw habis-habisan, tanpa tunggu lama-lama. Dulu, loading lama gila, sekarang takda dah. Ngeeeeeee. :)

Korang suka tak? Saya suka sangat sangat. :)

Ok lah, jom kita blogwalking! Babai.

14 comments:

Jay said...

wehoooo...bestnye dah ok..hehe..boleh ler bw banyak2 ni..hehehe..dah xgeram2 lagi..hehehe

NisaAdnan said...

hehe comel je dayang ^^

NuruAshiA ♥ said...

haa..bgus2..nty boley laa slalu singgah blog akk ye?? weee =)

DAYANG. said...

NisaAdnan, hehehe manade powwwn. btw, tq sweetie :)

DAYANG. said...

NuruAshiA ♥, ofkos ler. hehe :)

naf. said...

wehuuuu.lai lai.mari stg blog sy :DD

S H I T E Q said...

ngeh2. jgn smpai pgsan ;PP

DAYANG. said...

naf. , hehehe lai lai :P

DAYANG. said...

S H I T E Q , nak jugak, nak jugak :P

DAYANG. said...

S H I T E Q , nak jugak, nak jugak :P

dee anaa said...

wahh ! lepas ni rajin lah kak dayang buat entry & upload pic erkk :D suka baca blog kak dayang :-)

DAYANG. said...

dee anaa , yes, sangat2 rajin. hehehe thanks sbb suka. *hugs*

zOeY zAu YaH said...

ok mmg best.kalau tenet problem mmg x best.ilang semua mood.

DAYANG. said...

zOeY zAu YaH , yess ofkoss. :)