Sunday, March 04, 2012

Berdebar menanti sesuatu yang tak pasti. T_T


Sengaja saya rotate-kan gambar ni, kut kut korang tak dapat nak bezakan mana satu saya mana satu panda. #sila jangan tengok eyebag saya okeh.

Pejam celik pejam celik dah bulan March. Kenapa laju sangat? Tak sempat cik kiah nak enjoy sakan. Tak sempat nak menggegar dunia. Tak sempat nak makan banyak sampai gemuks. Tak sempat nak transform jadi Lisa Surihani. Juga tak sempat nak kumpul duit manyak-manyak. Hewhewhew  ^_____^

Dulu, masa kite duduk exam, kemain lama nak tunggu bulan tiga. Siap plan itu ini. Hukhukhuk Sekarang, mak aihh laju weh. Laju is cepat. Cepat is pantas. Yes, sungguh pantas masa berlalu kan? :')

4 days to go, masa yang dinanti-natikan dah tiba. Allah saja yang tahu perasaan saya sekarang ni. Takut. Nervous. Resah. Gelisah. Semua ada tahu tak? Buat i tido tak lena, makan tak lalu betul lah en. Ok itu tipu. Tapi sangat tak mustahil saya sampai ke tahap itu. -___- 

Tahap ke-takut-an saya terlalu tinggi dalam masa 4 hari ni. Bukan apa, saya tak nak kecewakan mak ayah saya, saya tak nak buat mak ayah saya sedih, saya nak mak ayah saya bahagia. ^___^

'' Salah satu hal paling bahagia di dunia ini adalah melihat ibu ayah tersenyum, dan lebih bahagia lagi ketika tahu kitalah alasannya. ''

7 March 2012 merupakan tarikh keramat bagi saya. Hanya mampu berdoa, berdoa dan terus berdoa. Moga-moga saya dapat result yang gem-gem pak-pak. Amin. Kawan-kawan doakan kejayaan saya yee! ;')



More info, please visit here. Adios tq :)


15 comments:

Mohd Faiz said...

goodluck ^_^

LeenNajib said...

InsyaAllah dear, amin2 :) <3

PaK PiS said...

mudah-mudahan berjaya ^_^

DAYANG. said...

terima kasih semuanya. :)

✿Sara Mayy✿ said...

good luck my dear. hope result gempakkkk! nti share dgn sis ea. :)

dee anaa said...

good luck (; Semoga dpt result yg gempakss (:

naf. said...

gdluck kakak :D

Dila azie said...

Break a leg ! (:

nuruashia said...

insyaAllah boley :)

DAYANG. said...

✿Sara Mayy✿, ya kak. tp tkut juga tauuu :(

DAYANG. said...

dee anaa , amin amin amin. tq. :)

DAYANG. said...

naf., ya dik. muahaha. :P

DAYANG. said...

Dila azie, jyeahhhhh!

DAYANG. said...

nuruashia, tba2 teringat lagu 'adik2 ku insyaAllah bleh!' hikhik :P btw, thanks kak nuru.

Shazney Shamsuddin said...

gud luck dayang !!