Sunday, March 11, 2012

New boyfriend from Mr. Kekasih. Hewhew ^___^



Aww so cute kan? Tersangat lah pink semuanya kan? Hikhik. Actually itu bukan topic kita untuk entry ni tahu. Huehuehue Yesterday, I've got new boyfriend from my boyfriend. yeayy! \m/ Yang ni birthday present sebenarnya, disebabkan sebelum ni takda masa nak jumpa, so present pun postponed jugak lah en. 

Pada mulanya memang rasa macam tak percaya je dapat boyfriend baru. Aww alahai baik bebeno pakwe saya kan? Kau hadoo? Hmm okay ni nak tanya, tahu tak instant camera Fujifilm Instax Mini 7s? Pernah nampak kan? Hihihi Siyesly terkejut mak datin dapat camera tu tau. Makseh buah hati saya. ^_____^

Boyfriend ke-3


Hihihi masa i nampak kotak dia siap cakap ah ni kotak ja ni. Kwang2. Then bila buka and nampak benda pink pink, omg betul-betul lah! (sambil tampar-tampar lengan bf saya HAHA) Sakit ka? Sorry cinta. Hewhew -,-

Before birthday tu dia memang selalu sangat tanya pasal camera. Gedik kan? Tapi saya dapat ni la la lagi gedik. muahaha Bahagia sangat. Yela, siapa tak suka benda yang dia nak sangat dapat free. Hehehe Really appreciate it syg. ;)

Anddddddd, i've got a cute bag too, Hello Kitty pula tu. From the same person. I loike! Dalam bag tu boleh simpan my cute thingy. Hekhek ^_____^ Tq lagi sekali.

Hari tu sedondon pakai pink bagai pinang dibelah empat bahagi dua. ;')


A million thanks to Mr. Adiey. 


#2 | Hangout with gegirls

Pada hari yang sama saya jugak hangout w/ bestie and my twin. Hehehe They make my day actually. Let's enjoy the picture(s). #otak saya tak lincah nak mengarang.

At Sugarbun, Lawas

At Sipitang, Sabah.
Kenyang lepas makan. Blurrppp eh, Alhamdulillah. ^___^

Misi dia nak bagi tanduk kat kepala saya tak berjaya. :P

Tala kucah cah. Ipad hanya untuk pembuang boring ketika bosan.

Till then, Assalamualaikum. ;)

15 comments:

iyka zulaika said...

untungg laa~~ kita kalau nak beli sendiri je. wuuu :(

Feza said...

bestnye dapat hadiah mahal.

DAYANG. said...

iyka zulaika, hikhik. :)

DAYANG. said...

Feza, hehe terharu sgt2 tahu. tak sangka. ;')

dee anaa said...

ee . sweetnyaaa ><' btw , happy belated bday . hihi !

idhzaty farid said...

bestnya dia. btw hope u dapat sambung degree sama2 dgn saya. heee. insyallah :)

Fatin said...

best rr dapat hadiahhh. comel lagi tu. >.<

DAYANG. said...

dee anaa, hehe tengkiuuuuu :)

DAYANG. said...

idhzaty farid , hopefully tooo!!

DAYANG. said...

Fatin, hehehehe :)

nuruashia said...

untunglahh dpt bf yg baik aty bg adiah mhl2.. nk brg freeee gk...

hazanis said...

chomel jer dayang nie..suka tengok..=
)

PariPari Puteri said...

Bestnya sis ! Lil smpai skrg ni xdapat2 g benda ni . Pujuk2 mama pn mcm angin ja mama buat . wuwuu . Ni sis kena bagi ole yg tersinta g . waaa :D

ell lina said...

pink camera!!!!nak jugak..nak jugak..ehehe

nGiau said...

wahhh sweetnya boyfie! ehehe