Friday, April 13, 2012

No title

Kali ni betul-betul. Dah tiga kali asyik buat benda gila merapu tak tentu hala dekat 'New Post', tapi entry dia tak up up pun. Well, orang yang dah lama tak mengarang memang gitu kan. Tersangat lah kosong. Oh bukan Najwa Latif kehhh. *Tangan ke dada, mata ke atas.

Lama menghilang siyesly rasa macam nak gila takda blogging. 26 hari saya tak sentuh keyboard! Rindu tahu. Rindu nak kelentong sana sini. Muahaha (mood kejam) Yes, as you know saya ada lappy baru. Tq papa. Hewhew ^____^ Laptop hari tu sakit tenat sampai sekarang tak bangun-bangun lagi. Sebagai tuan yang kejam, saya hanya biarkan dia terlentang sakit sampai bila-bila!

Sekarang dah boleh tebus janji-janji manis sebagai blogger tegar (tegar lah sangat). Dulu blogger tegar, sekarang dah jadi blogger tak berapa nak tegar. Toink toink. Jyeah boleh blogging sampai pengsan!

Siyesly, I'm so blur for blogging! Dah tak rancak mengeluarkan segala kata-kata saya. Hmmm actually saya dah tak tahu nak tulis apa ni. Baik saya chow sin ci dulu. Tapi kan, nafsu serakah kan, nak  update blog sangat tinggi kan, pada masa sekarang kan. Berapa banyak kan da. Ehem Al maklum lah, lappy baru kan (kan lagi), confirm lah tangan gatal-gatal mahu tekan keyboard. HAHAHAHA (gelak setan)


#Good luck to Mr. MF for your final exam. Fighting fighting!

3 comments:

Jay said...

wah best kan.dapat update kan,tgn gatal je nak taip kan.hahaha..berapa bnyak kan da...:)

Mimieesyeerro said...

huhu . keep update yee kakak :D

Iena Eliena said...

hi..
singgah follow sini..dr segmen blog abg ben:)
www.ienaeliena.com