Sunday, May 13, 2012

Dua cerita mereka.

Sila klik KFC Toasted Pocketful freeeee! Tq :)

Setelah sekian lama mengidam benda ni, lastly termakan juga hari Khamis yang lepas. Itu pun kawan aku yang belanja. Hukhuk Terima kasih ye sebab dah buat perut aku 'bertambah' buncit dengan jayanya. Huehuehue. 

Masa tu sebenarnya pergi ber-empat, tapi member sorang tu kena jaga anak dia punya sepupu. Kesian, baru nak menghabiskan duit orang, kena jaga anak orang pulok. Hakhak Pity you kawan. :P (senyum sinis sambil membelai manja perut yang besar punyaaaaa) 


And last last night we're went to funfair. Kali ni cukup ber-empat. Actually geng bas sekolah ada 5 orang, satu lagi belum datang. Sebab kena import. Hujung bulan lima nanti dia dah ada dah. Hukhuk #sila cepuk saya siapa yang terasa. :P Ber-lima baru cukup nak ber-enjoy sana sini. Kannnnn?

Setelah sekian lama takda funfair di sekitar daerah I, finally ada juga tahun ni. OH yeahhhh. Sungguh meriah di malam pertama, itu nama dia eksaited. Eksaited dengan funfair yang tak cun, termasuk aku and the gangs. Kwang2.

Aku rasa paling lucu bila kitorang naik Funny Ghost, huahua ingatkan seram gila vavi. Siap peluk ketat-ketat member dekat sebelah. 1st round perasaan takut tu memang ada, 2nd round dah berani tengok sekeliling, tengok hantu hantu, siap kacau hantu lagi youuuu. Next round dah boleh ambil gambar, duduk goyang kaki, tidur pun boleh kut. Sumpah tak menakutkan. Aku rasa macam nak minta balik je duit aku RM2 beli tiket tadi. Rugi lah macam ni, tak best puuunnn. -___-

Then kitorang ada main satu game yang betul-betul merugikan. Aku rasa lah. Paling tak bestnya game ni ikut nasib. Hahaha If bola masuk petak merah baru dapat patung. Masuk petak kuning, bye bye la melayang duit kauuu. Siap tiup-tiup bola nak kena petak merah. Kahkah Walaupun cuma dapat patung yang boleh gantung dalam kereta, tapi kitorang main macam dapat sebuah kereta. Wowww Nampak tak betapa eksaitednya kitorang? Hewhew okay lettewww. Beli token puluh-puluh hengget, tapi 4 je patung kitorang dapat. Sorang satu la en. Dah habis duit terus blah. And rasa macam nak mintak balik je duit aku beli token tadi. Sampai sekarang tak puas hati, dia makan duit kiteee! T_T

Ini muka muka habis duit. HAHAHAHA. (bad quality guna webcam)





Nowadays, selalu nampak kereta ada patung yang sebijik macam aku punya (pink-pink ada kuning). Yang sebelum ni takdok pun dah ado. Dah agak ni funfair punya pasal lah ni. Kihkih :)

p/s : Don’t waste your money pergi funfair. Happy Sunday!!! 

Thanks for reading this entry. Assalamualaikum. :)


11 comments:

Ardini Izzati said...

Bestnya pegi funfair even funfair tu tak best. Yang bestnya bila pegi ngn kawan kan. Sbb tu enjoy. Comel je patung2 tu tapi kak dayang and the gang lagi comel! :D

wanda said...

woww..funfair layann !~ hihii..comel je patung tu..:P

Adiey Badish said...

kambang bha,,,anje blm lgi kan t'mam ahhh
huuu

DAYANG. said...

Ardini Izzati, best jugak lah, eksaited gileeee. :)

DAYANG. said...

wanda, comel sgt.

Rara Nasiha said...

bestnya pergi funfair. lama sangat tak pergi. last pun waktu kecik dulu agaknya. :)

DAYG ♥ said...

rumah hantu paling best. =.=""""""

DAYANG. said...

Adiey Badish , nnt mam k? hehehe

dee anaa said...

ee bestnyaa tgk Kak Dayg(s) dgn kwn2 >< hehe ..

CikZaitul said...

wah..saya lame gilos vavi tak pegi funfair!!

uhuhuhuhu..-_-"

huahua said...

NICE UR BLOG.. FOLLOW ME BACK YUP