Tuesday, May 08, 2012

Random.

Bila idea mengarang dah hampir nak tenggelam baru terhegeh-hegeh nak update blog. Taip laju-laju tapi penuh dengan mengarut yang tak berapa nak karut. Rasanya ada seminggu saya tak update blog, mana tak beku ilmu-ilmu mengarang seorang blogger. Ceh.

No updates, saya perasan jumlah pembaca saya juga menurun. So sad, semua dah lari kut. Yang ni pun belum tentu lagi ada yang baca. Sobsob Kesian kitewww. T_T

Sekarang ni nak tayang muka tak tahu malu. Boooo sama dia.



Gambar bajet comel di ambil ketika kerja. Kuikui :') *sila muntah


Nowadays, saya selalu menjadi supir orang kat sebelah saya tu. Senangnya hati ada supir kan senah? Siap tacap kau yee. Saya dah berteman nak ke hulu ke hilir menyebabkan saya melencong selepas kerja. Kihkih :D 

Just lepak-ing w/ them. Lepas ni kena bawa satu lori nak angkut semua kawan-kawan saya. Baru kecoh. :) 

Last weekend, I went to Kota Kinabalu to sit IBFIM exam. Badly, sampai dekat situ saya tak boleh nak duduk exam pulok. Cuhs I did'nt got my registeration id. Someone tersalah bagi email. Huhuhu Duduk exam tu kena ada reg. id, takdok pulok alternatif lain. Sodih den. Nak tak nak, 24 May kena pergi lagi. Apa apa pun, wish me luck yah!

p/s: Menggabungkan gambar boleh menjimatkan masa mengupload, tapi membuang masa mengedit. Hakhak So, pilih lah dengan bijak. Hewhew :')

Thats all. Assalamualaikum. ^____^



8 comments:

♥nurul♥ said...

saya masih membaca dan kekal setia di blog ini. selamat bekerja dgn rajin.hihihi dan gdluck exam.
gambar semua comel2:D

DAYANG. said...

♥nurul♥, hehe tengkiuuuuuu :)

ell lina said...

pewiitt..lama dah tunggu dayg sorg ni buat entri..eehhe..

AdilaAzmir™ said...

sy pun masih setia:) hehe

MissButterfly said...

SO NAAAAIIIIICEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE~ :D

Ardini Izzati said...

Dinie masih setia dengan blog akak. Dont worry! :)

Jay said...

kami masih lagi setia dekat blog ni..:)

PariPari Puteri said...

bestnya sis sua ada lesen . ni entah bila g mau smbg ambil lesen . teda msa pula . haiyaa . btw , sis cntik mcm selalu . rajin2 update ya ! akan dibaca juga :)