Monday, July 09, 2012

Bukan sibuk tapi berpura-pura sibuk.

Dari tadi aku asyik taip padam taip padam. Sudah lama tak mengarang sangat payah nak buat entry. Dah buat intro pun payah, apa lagi nak buat isi. Huu Padan muka kan. Sekarang otak dah beku, nak cakap apa pun aku rasa macam kosong. Cewah.

Sepanjang aku tak update blog, banyak sangat yang berlaku. Sangat banyak. Aku nak cerita habis pun aku dah lupa. Hahaha Walaupun dah tak kerja macam dulu, (ye, saya dah berhenti kerja sebagai juruwang) tapi masih takda masa nak mencurah idea dekat blog. Hikhik. :')

Hari ni aku ada berita baik nak habak satu dunia. Cer teka cer teka. *drumroll* Yeahh, i dah pass exam IBFIM. Heeee ^____^ dah boleh senyum sampai telinga. Before this failed tau, syukur sangat dah lulus. So, maknanya i have a new job. Tehee thanks Allah. Hari ni pun dah mula kerja and bergerak ke sana ke mari. Hopefully everything gonna be okay. :)


Orang cakap saya makin tembam. Wuwuwu T___T So, I nak kurus, lepas ni dah takmo makanggg. Hukhuk. Doakan saya kurus tau. 

#Main photo dekat blog pun dah ganti, dah ganti yg latest punyeeee. Sakit hati nengok gambar sama jee kan, ya dok? :P

Thanks for reading this entry! Assalamualaikum. 


11 comments:

Sheila Eiman said...

sweet lahh picture awak...
comel jeee :D

hazanis said...

dayang comel sgt dengan baju hello kitty tu...:P

My name is Dayang said...

Sheila Eiman, tq awak. chubby sgt kan. T_T

My name is Dayang said...

hazanis, baju je yg comeyyyyy. hahaha

Rara Nasiha said...

bila kita lama tak menaip memang macam tu tau. rasa janggal gila . welcome back :)

NURUASHIA said...

comeyyyyyy bju tuuuu..

lyqapurpbury said...

congretz (:

My name is Dayang said...

Rara Nasiha , memang janggal sgttt. hihi

My name is Dayang said...

NURUASHIA, hehe baju jeee.

My name is Dayang said...

lyqapurpbury. tq dear. hehe :)

Ardini Izzati said...

Mana ada tembam lah, sis! Lawa lawa lawa ada lah. Haha. Comel je baju. Nak pinjam untuk pegi dinner boleh tak? Hihi :D