Wednesday, August 29, 2012

Eid ul-fitr 2012

How's your raya? Meriah atau sangat sangat meriah? Hihi Tahun ni persiapan raya tu ala kadar saje pon. Tak lah semua serba baru. Tak lah sana sini baru. Tak. Langsir ngumah kite tak tukar-tukar pun since beberapa tahun yg lalu. Kahkah  #Kantoi Baju raya pun sepasang je, 1st raya je baju baru. Raya-raya seterusnya ngap baju lama. Hukhuk nampak tak penjimatan disitu? :P




Raya ke-tiga orang tu beraya ngumah kite, tengkiu. Hikhik hari tu sekaligus beraya with him dan jugak konco-konco i. Sangat meriah okay. :)

Tahun ni camera cap ayam tak banyak sangat beraksi. Bukan ape, jenuh nak bawak yg besar gedabak tu. Yee, tau la en. Senang cerita bawak fon je, boleh terus masuk #instagram. Hehehe 



With Adam, anak yg dijaga oleh sepupu member ai. 

Yang bestnya dia ni tak nakal sangat, suka! *hugs*


Cerita tentang open house, ye sume tu buat perut aku happy. Asyik makan je dan tak henggat berat badan dah naik! Hahaha Tapi takpe la kan, raya setahun sekali. Habis Syawal, kite mulakan sesi menurunkan berat badan beramai-ramai. Janji? Sep luuuu! ^____^




Last but not least, Selamat hari raya aidilfitri. Harap segala kata-kata yg tertaip pada My blog, my thoughts takdek yg menyinggung perasaan korang sume. Kalau ada, harap diampunkan ye. Kosong-kosong katanyeww. ^_^

That's all for my raya. Assalamualaikum. :)

6 comments:

hazanis said...

cantiknya pelamin...tapi yg duk atas pelamin tu lagi cantik...:))

p/s:selamat hari raya..^^

wanizakaria said...

salam aidilfitri Dayang.

iyka zulaika said...

selamat hari raya :) baju raya dah pakai semua belum? hee :P

nuruashia said...

ehhehe..bju yg dah pakai pon still nmpk teh comeyyyy :)
ehheheh..ske laa tu cik abam dtg beraya kt uma :)
selamat hari raya dik :)

♥nurul♥ said...

anyunyuu comelnya babyyyyy :D
hehe
selmt hari raya maaf zahir dan batin:)

Dienn said...

baju lama yang belum lusuh, boleh dianggap masih baru.... :) selamat hari raya!